Ученици II и IV разреда из Дрена и учитељица Сузана Зечевић школске 2017/2018

Наше жеље

Наша школа се налази у Дрену. То је село које се налази на петом километру од Лепосавића према Лешку. Поред наше школе протиче река. Желимо да остане чиста.
Природа је прелепа. Разнобојно цвеће, лековито биље, трава, дрвеће и птице чија песма помешана са дечјим гласовима чине прелеп призор. Моји другари и ја смо „Чувари природе“, зато желимо да наше птице добију кућице!
Ми мислимо и о рециклажи и део смо тима „Чепом до осмеха“. Сакупљамо пластичне чепове. На тај начин чистимо нашу околину и чинимо хумано дело – помажемо деци са инвалидитетом. Желим да наставимо акцију сакупљања чепова и да је проширимо на мештане нашег села и општине!
Наше школско двориште је место где се окупљају деца из села за време и после наставе! Слику нашег дворишта би улепшало школско игралиште. Замишљам како се љуљамо, клацкамо, вртимо, пењемо и радујемо.
Моја група жели да направимо школско игралиште са љуљашкама, клацкалицама, пењалицам, вртешкама.

Наше активности у школској 2017/2018 години

– Победа у такмичењу на пројекту „Наше место и ми“ у организацији НВО „ЦДКД“

– Сакупили смо пластичне чепове и постали део тима „Чепом до осмеха“

– На основу одобрења директора школе учествовали смо у пројекту „Чачак – мој град“ који је реализован од 25. маја до 27. маја 2018. године у Чачку. У овом пројекту учествовале су са ученицима учитељице Ивана Анђелковић и Сузана Зечевић и успешно представиле свој град и школу.

– Дечија недеља – Маскенбал

– Рекреативна настава одржана је у Ивањици од 10.05. – 17.05.2018. године

– Ученици су путовали на једнодневни излет дана 10.06.2018.год. на релацији Лепосавић-Манастир Љубостиња-Крушевац-Врњачка Бања-Лепосавић

– МАТУРА IV разреда
Ученици су у својој школе прославили завршетак четвртог разреда. На прикладан начин су се опростили са својом учитељицом и млађим другарима.

Ученици II и IV разреда и учитељица Сузана Зечевић