Промоција часописа ученика IV разреда

Дана 03.06.2014. год. у 10:30 часова у кабинету информатике одржано је представљање и презентација одељењских часописа одељења IV1, IV2 и IV3.
Учитељице:

Бисерка Николић
Јелица Јовановић
Јасмина Јовановић

Садржаји часописа чине литерарни и ликовни радови ученика одељења IV1, IV2 и IV3 настали на часовима редовне и додатне наставе.

Припрему и реализацију извели ученици четвртог разреда у садрадњи са својим учитељицама и наставником техничког и информатичког образовања (Бојан Милосављевић, проф.).

Реч учитеља

Бити родитељ и васпитач у свим временима, а посебно у тешким и сложеним друштвено – економским околностима, са пуно разних криза и изазова за младе, тежак је задатак и велика одговорност.
Породица и школа, односно родитељи и наставници, представљају најзначајније факторе васпитања младих.
Чини ми се да се од деце очекује да кад пођу у школу престану да буду деца и веома брзо постану озбиљни и одговорни мали људи.
Наставник мора да буде спреман да уложи велики труд, знање и вештину да би васпитавао и образовао младе. Мора да се труди да одоли свим изазовима и да остане духом млад. Бриге, тешкоће и проблеме који се јављају током учења мора делити са ученицима. Тренутке среће и задовољства такође.
У протеклим годинама било ми је задовољство да радим са децом која су ведра духом и жељна знања. Желим да се њихово интересовање за знањем и даље настави, а да не запостааве међусобна другарства и пријатељства. Заједнички успех ми даје подстрек и вољу да и са следећом генерацијом ученика радим још боље и успешније.
Учитељица:
Бисерка Николић, проф.

Оставите одговор