понедељак, 25 септембра, 2023
Ученици

Дан општине Лепосавић

Дана 20. октобра 2017. године Општина „Лепосавић“ је прославила свој дан, обележавјући датум када је 1912. године ослобођена од Турака. Тим поводом одржана је свечана академија у центру за културу „Сава Дечанац“ у Лепосавићу, којој су присуствовали председник Привременог органа општине Лепосавич и будући градоначелник Зоран Тодић, министар просвете Младен Шарчевић, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, потпредседник покрајинске Скупштине Славко Симић, председник одбора за Косово и Метохију Милорад Арлов, као и велики број представника братских општина из Србије и кандидати за одборнике Српске листе.

На платоу Центра за културу „Сава Дечанац“, представили су се са својим производима, постигнућима, пехарима многа приватна предузећа, јавне институције, основне и средња школе општине Лепосавић.

Свој штанд је имала и наша школа која је свакако имала чиме да се представи и похвали, као што су многобројне дипломе, медаље и пехари са Републичких, окружних и општинских такмичења.

Делић атмосфере можете доживети гледајући следеће фотографије.