Дан општине Лепосавић

Дана 20. октобра 2017. године Општина „Лепосавић“ је прославила свој дан, обележавјући датум када је 1912. године ослобођена од Турака. Тим поводом одржана је свечана академија у центру за културу „Сава Дечанац“ у Лепосавићу, којој су присуствовали председник Привременог органа општине Лепосавич и будући градоначелник Зоран Тодић, министар просвете Младен Шарчевић, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, потпредседник покрајинске Скупштине Славко Симић, председник одбора за Косово и Метохију Милорад Арлов, као и велики број представника братских општина из Србије и кандидати за одборнике Српске листе.

На платоу Центра за културу „Сава Дечанац“, представили су се са својим производима, постигнућима, пехарима многа приватна предузећа, јавне институције, основне и средња школе општине Лепосавић.

Свој штанд је имала и наша школа која је свакако имала чиме да се представи и похвали, као што су многобројне дипломе, медаље и пехари са Републичких, окружних и општинских такмичења.

Делић атмосфере можете доживети гледајући следеће фотографије.